Категории
Kornel4kids YouTube

Kornel4kids е мястото, в което ще намерите най-интересните детски книги, забавно-образователни игри, творчески занимания и креативни комплекти за вашето дете. Стремежът ни е да предложим на посетителите си качествени продукти на достъпни цени и материали, които да обогатяват и развиват децата под формата на забавление. В онлайн магазина ни ще намерите и раздел с много идеи за игри за деца и шаблони за творчество, с които ще можете да изработвате и у дома най-различни красоти.

Кои сме ние?

Корнел В ЕООД е официален вносител и дистрибутор за България на марките APLI и APLI kids. Ние и нашите партньори силно вярваме в идеята, че можем да насърчим децата да развиват своята обща култура, логическо мислене, въображение, фината си моторика и креативността си под формата на забавна детска игра. Всеки продукт е съобразен с отделни специфични нужди в различните етапи от израстването, като едновременно с това ангажира вниманието и провокира интереса у децата. В статията „За продуктите и ползите от тях за развитието на децата” можете да научите повече за предимствата и да подберете най-правилното занимание за вашето дете или тийнейджър. 

Работилнички

Kornel4kids разполага и с физически магазин в гр. София на ул. Любен Каравелов №22. Там, на място, всяка събота организираме работилнички, в които деца и възрастни изработват собственоръчно различни неща и научаваме различни техники. Повече за програмата можете на разберете тук. Ако не можете да присъствате, възползвайте се от безплатните материали, идеите в блога и видеата, които ще ви помогнат да научите всичко това у дома си.

Книжарница улица Любен Каравелов 22

Книжарница Корнел В - улица „Любен Каравелов“ 22 1142 Център, София