Категории
Kornel4kids YouTube

Общи условия

 

С настоящите Общи условия Корнел В ЕООД  уведомява потребителите, че е дружество, регистрирано като администратор на лични данни, съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).  

Условията за запитване в www.kornel4kids.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

За всяка стока в този електронен каталог можете да поискате и да Ви бъде предоставена допълнителна информация относно специфика на продукта, наличност, количествена отстъпка и други, посредством запитване чрез контактната форма или чрез изпращане на е-мейл до eshop@kornel4kids.com

Единствените данни, които са необходими за получаване на исканата информация са име, телефон и валиден e-mail адрес. При посочени непълен, неверен или грешен e-mail адрес и/или телефонен номер при подаване на запитването се счита, че същото е невалидно. Kornel4Kids връща отговор на запитването на посочения от Клиента телефон за връзка или чрез изпращане на съобщение до електронната му пощенска кутия за кореспонденция.

Всяка предоставена лична информация от лицето, ползващо сайта със свободен достъп, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

С приемането на настоящите Общи условия лицето, което използва сайта дава безсрочното си, изрично и безусловно съгласие, до евeнтуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Kornel4Kids за целите на обслужването на постъпилото в сайта запитване. Потребителският акаунт на всеки потребител може да бъде изтрит от базата данни на www.kornel4kids.com, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

www.kornel4kids.com има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

За информация и въпроси:
Запитвания в онлайн каталог  www.kornel4Kids.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работно време на тел. 02 981 86 11 и e-mail: eshop@kornel4kids.com . Работното време на консултантите в онлайн каталог www.kornel4kids.com е Понеделник-Събота  - 10:00–18:00 ч. Неделя – почивен ден.