Категории
Kornel4kids YouTube

Всяка събота Корнел В организира творчески работилнички за деца от 3 до 99 години. В тях разглеждаме различни материали, усвояваме интересни техники, получаваме много идеи и се зареждаме с положително творческо настроение. Целта на работилничките е да развият креативността и въображението, да прецизира и усъвършенства фината си моторика и естествено да се забавляваме в приятна атмосфера.

Ако искате и вие да се включите в творческите ни занимания, запишете се, независимо от възрастта, като ни изпратите

-> име и фамилия (ако е за дете е необходимо да посочите името на детето и на име на един от родителите)

-> възраст

-> телефон за обратна връзка

-> темата, в която искате да се включите

Работилничките се провеждат всяка събота от 11 до 12 часа в книжарницата на Kornel4Kids на ул.Любен Каравелов 22.Всяка седмица темата на работилницитте е различна и за различна възраст. Ако имате колебания дали темата е подходяща за вас или вашето едте, можете да направите запитване към нашите консултанти на телефон +35929818611 или на имейл  eshop@kornel4kids.com. Записванията се правят най-късно до 30 минути преди началото на работилницата. Цената за участие е обвързана с темата и необходимите с нея материали. 

За повече информация проверете нашия календар на събитията. Всичко , изработено по време на творческите работилнички на Kornel4Kids остава за вас. Материалите осигуряваме ние.